Om os

Glostrup Amatør Scene (GAS) startede i 1963 som et aftenskolehold i dramatik. Blandt deltagerne var Jørgen Zøllner, der igennem mange år har været en ihærdig igangsætter og motivator for amatørscenens udvikling. I nogle år holdt foreningen til på en af byens skoler. Med kommunens velvillige bistand kunne man i 1971 indvi den ombyggede hestestald på Leragergård som teater. Repetoiret udgør et bredt udsnit af danske og udenlandske produktioner indenfor genrer som drama, komik, karakterspil, musical og cabaret. Hvert andet år opfører vi et friluftspil i Leragergårds have. Se arkivet for yderligere informationer.

Foreningens formål er at arbejde for amatørteatres fremme ved opførelser af dramatisk art, at søge oprettelse af børne- og ungdomsgrupper, og derigennem, med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i foreningen, udbrede kendskabet til, og styrke interessen for, amatørteater i Glostrup Kommune. Endvidere søges optaget samarbejde med lignende foreninger her og i udlandet.

Vi er ca. 40 aktive medlemmer som beskæftiger sig med skuespil, instruktion, regi, kostumer, sminkning, teknik og musik, alt efter interesse.

Image

 

 

Image

Forstørrelse af teksten på billedet :
Som stifter af Glostrup Amatør Scene i 1963, og som den dynamiske katalysator du har været siden, og fordi du idealistisk arbejder støt og målrettet og får andre til at føle den samme entusiasme til fælles glæde. Derfor udnævnes du idag til livsvarigt æresmedlem af HESTESKOEN